Ak Parti Şemdinli ve Derecik'te kongreye gitti

Ak Parti Şemdinli ve Derecik'te kongreye gitti

Ak Parti Hakkari'nin Derecik ve Şemdinli ilçe kongrelerini gerçekleştirdi. Derecik'te Kasım Evin, Şemdinli de ise Fahri Şakar ilçe başkanlığına seçildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Derecik: Ak Parti ilçe binasında düzenlenen kongreye MKYK ve Bölge Koordinatör Alaattin Parlak, Hakkâri Milletvekili Husret Dinç, Hakkari Ak Parti il başkanı Emrullah Gür, geçmiş dönem Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Büyük Çiftlik Belediye Başkanı  Rüştü Zeydan ve Ak Parti ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videosu slayt izletildi.

Kongrede bir açıklama yapan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, ”AK Parti 7. Olağan Kongre sürecimizin ülkemize, ümmete ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını ve bu takvim çerçevesinde Govend dağının heybeti, vapur dağının asalet yüklü yamacında gerçekleştireceğimiz ilçe kongremizin de ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Davası ümmet, vatan ve erdem olanın derdi de büyük olur. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, AK Parti artık sadece Türkiye'nin partisi ve umudu değildir. Türkiye sınırlarını aşacak bir etki ve hayranlık ile milyonlarca Müslümanın ve mazlumun umudu, davası ve sevdasıdır AK Parti. AK Parti ve Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu değer yüklü mücadele ve savaşımız için büyük bir nimettir. Çok iyi biliyoruz, AK Parti sadece ülkemizin değil, dünyanın da en güçlü, en istikrarlı ve disiplinli siyasi hareketi ve organizasyonudur. 15 Temmuz ihaneti karşısında, dünya'nın başka hiçbir yerinde görülmemiş şekilde millet can siperane bir fedakarlıkla meydanlara koşmuşsa, bunun içerisinde şüphesiz AK Parti teşkilatlarının da büyük rolü vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti hareketimizin siyasi önderliğinde inşallah Büyük Türkiye yürüyüşümüzde çok daha güzel bir geleceğe hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.

2023 hedeflerimize hep birlikte, aynı gaye ve inanç ile tek yürek kenetlenmiş şekilde yürüyeceğiz. Biliyoruz ki; tek çaremiz birlik olmaktır, inşallah bu kutlu yürüyüşe Rabbimizin yardımı, teşkilatlarımızın samimi gayretleri ve halkımızın sahiplenmesiyle devam edeceğiz.  

Hakkari AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak bu erdemli ve kutlu mücadelenin adanmışları olarak halkımıza ve ülkemize en iyi hizmet ve çabanın gayreti içerisindeyiz. Bu çabamızın şahitleri sizlersiniz, inşallah hep birlikte daha güzel olana varmak için birlik ve beraberliğimizi daha da güçlü kılacağız.

Ve bizden sonra gelenlere bu izzet ve onur bayrağını sizlerin huzurunda yüzümüzün akı ile teslim edeceğiz inşallah. Şemdinli ve Derecik ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını tekrardan Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde oyların büyük çoğunluğunu alan Kasım Evin Derecik Ak Parti ilçe başkanı seçildi. 

Ak Parti'nin Şemdinli  7. Olağan Kongresi de bugün yapıldı. Partinin ilçe başkanları, belediye başkanlar kadın ve gençlik kolları başkanları ile vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen Şemdinli kongresinde ilçe başkanlığına mevcut Başkan Fahri Şakar seçildi.

1-20200222191223.jpg2-20200222191223.jpg3-20200222191223.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.