Ak Parti Milletvekili Karaca Hakkari’de 

Ak Parti Milletvekili Karaca Hakkari’de 

Ak parti Eskişehir Milletvekili ve MKYK üyesi Harun Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Hakkari’ye geldi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ak Parti Hakkari il örgütü 31 mart yerel seçimlerinin hazırlıklarına devam ediyor. Ak parti  Eskişehir milletvekili ve MKYK üyesi Harun Karaca da seçim çalışmaları kapsamında kente geldi.

Ak Parti Hakkari İl örgütünü ziyaret eden Karaca’ya Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertunç, Merkez ilçe başkanı Cemal Adıyaman ile Ak Parti’nin Hakkari Belediye Başkan Adayı Cüneyit Epçim, Yüksekova Adayı Teoman Zeydan, Şemdinli adayı Tahir Saklı, Çukurca adayı Ensar Dündan, Esendere adayı Dırbaz Büyüksu, Durankaya adayı İsmail Demirci ve Büyükçiftlik adayı Rüştü Zeydan ile partililer tarafından karşılandı.

Baruda kısa bir açıklama yapan Ak Partili Milletvekili Harun Karaca, 31 Mart yerel seçimlerinin hazırlıkları kapsamında kente geldiğini söyledi. Karaca, yerel seçimlerin Hakkari ve ilçelerinin kaderi için çok önemli olduğunu belirtti.

Karaca, partisinin il ve belediye meclis üyelerini belirleme çalışmaları kapsamında belediye başkan adayları ve partinin yetkili kurulları ile istişarelerde bulunacaklarını sözlerine ekledi..

Belediye başkan adayları ve parti yöneticilerinin eşlik ettiği Ak Partili Vekil çarşı merkezinde esnafı ziyaret etti.  

1-993.jpg2-903.jpg4-563.jpg

6-296.jpg5-397.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum