Ak Parti listesine giremeyen Şimşek'ten açıklama

Ak Parti listesine giremeyen Şimşek'ten açıklama

24 Haziran'daki seçimlerde AK Parti'nin milletvekili listesinde yer almayan Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi: "Durmak yok yola devam..."

AK Parti, 24 Haziran'daki seçimler için milletvekili adaylarını Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirdi. Bu listede birçok bakan yer alırken ekonomi yönetiminden kimsenin olmaması dikkat çeken unsurlardan birisi oldu. Türkiye'deki ekonomi yönetiminin önemli isimlerinden biri olan Şimşek de milletvekili listesinde yer almayan isimlerden oldu.

Şimşek'in milletvekili adayı olmaması hakkındaki yapacağı ilk açıklama ekonomi çevrelerinde de merakla bekleniyordu. Şimşek, sosyal medya hesabı Twitter'dan şunları yazdı:

"Özenle ve dikkatle belirlenmiş listelerde yer alan partimizin 27. dönem milletvekili adaylarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sürecin zaferle taçlanmasını temenni ediyorum; hayırlı, uğurlu olsun. Durmak yok yola devam…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.