Ak Parti İl Başkanı Özbek’ten köy ziyaretleri

Ak Parti İl Başkanı Özbek’ten köy ziyaretleri

AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, İl ve İlçe teşkilatıyla birlikte, Zap kanyonunda bulunan köyleri ziyaret ederek halkın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Adalet ve Kalkınma Partisi “Ak Parti” Hakkari İl Başkanı A. Muttalip Özbek, beraberindeki Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, İlçe Başkanı Zeki Derin ve İl Teşkilatıyla, Çukurca ilçesine bağlı Çığlı ve Taşbaşı köylerini ziyaret etti. 

Köy sakinleri; Başkan Özbek ve partililere,  yoğun ilgi göstererek sorun ve sıkıntılarını paylaştı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her koşulda vatandaşlara ulaşmaya ve hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Ak Parti İl Başkanı A. Muttalip Özbek,” Çığlı ve Taşbaşı köyü sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlediğini ifade ederek, Köy halkının misafirperverliğinden ötürü de teşekkür ettiğini” söyledi.

1-003.jpg3-003.jpg2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.