Ak Parti İl Başkanı Gür'ün Şemdinli temasları

Ak Parti İl Başkanı Gür'ün Şemdinli temasları

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, parti yöneticileri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Şemdinli ilçesinde temaslarda bulundular.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ak Parti Hakkari il yönetimi 24 Haziran'da yapılacak erken seçim çalışmaları kapsamında Şemdinli ilçesinde partinin ilçe başkanlığında bir toplantı düzenledi..

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür başkanlığındaki heyet toplantının ardından esnafı ziyaret edip ilçeye bağlı mahalle ve köylerin muhtarları ile bir araya geldi. 

Ziyaret kapsamında Şemdinli Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Muharrem Tekin’i makamında ziyaret eden Gür'ün başkanlığındaki heyet Şemdinli kaymakamını makamından ziyaet ettikten sonra ilçeden ayrıldı. 

Gür'e Ak Parti Yüksekova ilçe başkanı Naci Bilici ve Ak Parti Hakkari il yöneticileri de eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.