Ak Parti İl Başkanı Gür'ün 19 Mayıs mesajı

Ak Parti İl Başkanı Gür'ün 19 Mayıs mesajı

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür mesajında şu ifadelere yer verdi: "19 Mayıs 1919, Millet olarak tarihimizde yeni bir destanın yazılmaya başlandığı gündür. Mustafa Kemal Atatürk bugünü gençlere armağan ederek gençleri ne kadar önemsediğini göstermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin birlik ve beraberliğinin, tüm unsurlarıyla bir arada yaşama ve ortak değerlerde kenetlenme iradesinin ortaya çıkardığı eşsiz bir eserdir. Ülkemizin kurtarılması ve vatanımızın bağımsızlığı yolunda büyük bedeller ödenmiş, güçlü bir geleceğin inşası için emsalsiz fedakarlıklar gösterilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’mızın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve tüm hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.