Ak Parti İl Başkanı Gür'den yatırım teşekkürü

Ak Parti İl Başkanı Gür'den yatırım teşekkürü

Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı partinin il başkanı Emrullah Gür ile Vali İdris Akbıyık, Milletvekili Husret dinç ve Belediye başkanlarının Ankara temaslarına ilişkin açıklama yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ak Parti'den yapılan açıklamada, İl Başkanı Emrullah Gür ve beraberinde Hakkari Milletvekili Husret Dinç, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık  ile İlçe ve Belde belediye başkanlarının Gençlik ve spor Bakanlığını makamında ziyaret ettiği bilgisi paylaşıldı.

Ziyarette Hakkari il merkezi 4 ilçe ve beldelere 4 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 3 adet gençlik merkezi, 9 adet sentetik çim yüzeyli halı saha, 6 adet kapalı sentetik çim yüzeyli halı sahası, 2 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 3 adet spor salonu, 15 adet çok amaçlı mini basketbol sahası yapılması kararı alındığı belirtili. 

Açıklamada, İl Başkanı Emrullah Gür'ün Hakkari'ye yapılması öngörülen yatırımlardan dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ettiği bilgisi paylaşıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum