Ak Parti il Başkanı Gür'den seçim teşekkürü

Ak Parti il Başkanı Gür'den seçim teşekkürü

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada belediye başkan adayları ve Ak Parti teşkilatı adına halka teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kıymetli Hakkarili Hemşehrilerim; 31 Mart yerel seçim çalışmaları boyunca bizleri hem partimizde, hem de seçim bürolarımızda sürekli ziyaret ederek, yalnız bırakmayan halkımıza Teşkilatım ve Belediye Başkan Adaylarımız adına teşekkürü vefa addediyorum. 

Gönül Belediyeciliğine desteğini esirgemeyen, Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile yanımızda dimdik duran ve iradesini sandıkta göstererek İldeki 8 belediyeden; İlçelerimizde Şemdinli’de Tahir Saklı, Çukurca’da Ensar Dündar, Derecik’te Ekrem Çetinkaya, Beldelerimizde Büyükçiftlik’te Rüştü Zeydan, Durankaya’da İsmail Demirci, Esendere’de Dırbaz Büyüksu olmak üzere toplamda 6 Belediyeyi kazanarak AK Parti bayrağını İlimizde dalgalandıran ve Merkez ile Yüksekova ilçemizde de ciddi bir oy artışı gerçekleştiren Hakkari halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. 

 Bu seçimlerin Hakkari’mize, ülkemize, milletimize ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz.  Milletvekilimiz, İl, İlçe Teşkilatlarımıza, Belediye Başkan Adaylarımıza Kadın Kolları Teşkilatımıza, Gençlik Kolları Teşkilatımıza, Sandık Başkanlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza ve bu davaya gönül vermiş 7’den 70’e tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 

Büyük Türkiye yürüyüşümüze Liderimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde durmadan, usanmadan, yorulmadan koşmaya devam edeceğiz.
Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum