AK Parti heyetinin Hakkari temasları!

AK Parti heyetinin Hakkari temasları!

Aralarında AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Fatma Betül Sayan Kaya ve milletvekillerinin bulunduğu heyet Hakkari'de çeşitli temaslarda bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya beraberlerindeki Doğu Anadolu Bölge Başkanı Metin Bulut, Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Abdullah Ağralı, Doğu Anadolu İl Koordinatörleri Mahmut Gürcan, Yusuf Coşkun ve Alaattin Parlak ile bölge il başkanları çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari’ye geldiler.

Sabah saatlerinde Van’dan karayoluyla Çukurca İlçesine geçen Ak Parti heyeti temaslarının ardından Hakkari Ak Parti il binasına geldiler.

Parti binası önünde İl Başkanı Emrullah Gür, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Duran Kaya Belediye Başkanı İsmail Demirci ile partililer tarafından karşılanan heyet il binasına geçti.

Burada Hakkari temaslarına ilişkin açıklama yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Ak Partinin düzenleyeceği 7. Olağan Kongre sürecinde teşkilat mensuplarından safları sıkı tutmalarını istediklerini belirtti.

Daha sonra söz alan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ise, Hakkari'ye ilk olarak 2010 yılında düğünü için geldiğini ve o zaman kötü olaylar ile karşılaştığını anlattı.

Genel Başkan Yardımcıları Kandemir ve Kaya ile beraberlerindeki heyet, daha sonra Gençlik Merkezi'nde sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Geceyi kentte geçiren heyet bugün de Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde ziyaretleri devam edeceği öğrenildi.

1-20191125084711.jpg2-20191125084712.jpg3-20191125084712.jpg4-813.jpg

5-538.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum