Ak Parti heyetinden Şemdinli'ye ziyaret

Ak Parti heyetinden Şemdinli'ye ziyaret

AK Parti Hakkari Milletvekili Husret Dinç, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şemdinli ilçesini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

AK Parti Hakkari Milletvekili Husret Dinç, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şemdinli ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Hakkari milletvekili Husret Dinç, AK Parti il Başkanı Emrullah Gür, il Başkan Yardimcilari TahsinDemir,  Taceddin Kahraman, Abdurrahman Kılıç, Merkez ilçe Baskanı Cemal Adıyaman, Gençlik Başkanı Cumhur Demir, Şehit ve Gaziler Birim Başkanı ve Meclis üyesi Şaban Arslan, Kadın kolları Başkanı Münevver Ertuş, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şemdinli ilçesini ziyaret etti.

İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’na geçen Milletvekili Husret Dinç ve beraberinde bulunan partililer, daha sonra son kararname ile Trabzon’un Asrin ilçesinden Şemdinli ilçesine atanan kaymakam Yakup Güven’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Güven’e yeni görevinde başarılar dileyen Dinç ve beraberindekiler ardından Şemdinli Belediyesi’ne geçti. Dinç ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Tahir Saklı ve belediye personelleri tarafından kapıda karşılandı. Belediye Başkanı Saklı, belediye çalışmaları ve yeni projeler hakkında Milletvekili Husret Dinç’e bilgi verdi.

AK Parti Milletvekili Husret Dinç, Belediye Başkanı Tahir Saklı, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar ve beraberindekiler son olarak ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, çay içip, sorun ve taleplerini dinledi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum