Ak Parti Hakkari  milletvekili adaylarını tanıttı

Ak Parti Hakkari milletvekili adaylarını tanıttı

Ak Parti Hakkari il örgütü 24 Haziran seçimlerinde partinin Hakkari milletvekili adaylarını düzenlediği bir toplantı ile tanıttı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Sabah saatlerinde uçak ile Yüksekova’ya geçen Ak Parti birinci sıra adayı Husret Dinç, ikinci sıra adayı A. Mecit Tarhan ve üçüncü sıra adayı Nurettin Fırat bugün Hakkari’ye geldi.  Ak Parti il başkanlığına geçen adaylar burada basına tanıtıldı. 

Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı'nda düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Emrullah Gür, ilçe başkanları, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Hakkari milletvekilliği için Ak Parti’ye aday adaylık başvurusu yapan bazı adaylar ile parti yöneticileri katıldı. 

Aday tanıtım toplantısında söz alan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinin Hakkari, Türkiye ve İslam alemi için hayırlı olmasını diledi. 
Önemli bir seçim arifesinde olduklarını kaydeden Gür, “24 Haziran seçimlerine günler kaldı,

Türkiye’de ve Hakkari’mizde AK Parti olarak yeni bir zafer kazanmak için gün sayıyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, milletin adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 16 yıldır gerçekleştirdiğimiz dirilişi, artık şahlanış ve yükselişe çevireceğiz inşallah. “Vakit Türkiye Vakti”, "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye, Yaparsa Yine AK Parti Yapar", şiarı ile inşallah Hakkari’mizin dört bir tarafında; ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde, her kardeşimize Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kazanımlarını anlatacağız” dedi.

24 Haziran seçimlerinde Hakkari’den çok güçlü bir destek beklediklerini belirten Gür, “Biz ülkemiz için Hakkari’miz için huzur, güven, iş, aş ve güzel bir gelecek istiyoruz. Bu duygularımızın paydaşı olan ve davamıza gönül verip aday adayı olan tüm dostlarımıza Hakkari AK Parti İl Başkanı olarak hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Vakit birlik, vakit ilimize hizmet, vakit Türkiye vaktidir. Aday olarak seçilen kardeşlerimizin bu büyük sorumluluklarını hakkıyla yerine getirmeleri için hep birlikte, tek yürek olarak çalışacağız Bunun için ne diyoruz, "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye, Yaparsa Yine AK Parti Yapar"Hakkari olarak güçlü bir AK Parti için yüreğimiz ile çalışacağımıza söz veriyor muyuz? Güçlü bir ses alamadım, söz veriyor muyuz? Allah razı olsun, biz böyle birlik ve dirlik içinde olalım. Görevi devraldığımızı gün itibariyle teşkilatlarımızın kapılarını, millet sevdalılarına açtık. Bundan sonra da enerjimizi, gücümüzü, gecemizi, gündüzümüzü, bu aziz millete ve Hakkarili hemşerilerimize hizmete harcayacağız. Güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye' şiarına inşallah bizler Hakkari’den en güzel desteği vereceğiz. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinin tekrardan ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Milletvekili adaylarımızı sizlere, yüreğinize ve muhabbetinize emanet ediyorum” dedi. 

Milletvekili adayları adına söz alan ikinci sıra adayı Avukat A. Mecit Tarhan ise bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan aday adayları ile parti yöneticilerine teşekkür etti. 

Açıklamaların ardından aday tanıtım toplantısı sona erdi.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-018.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum