AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, Başkan Keleş'i ziyaret etti

AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, Başkan Keleş'i ziyaret etti

AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, Gazeteci-Yazar Mustafa Atmaca, Belediye Başkanları Birliği Danışmanı Abdullah Çetinkaya ve Nigar Duvarcı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, Gazeteci-Yazar Mustafa Atmaca, Belediye Başkanları Birliği Danışmanı Abdullah Çetinkaya ve Nigar Duvarcı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti. Yazar Mustafa Atmaca "Çanakkale Ruhu" adlı kitabını Başkan Keleş'e takdim etti. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Keleş, yazar Mustafa Atmaca'ya kitabı için ayrıca teşekkür etti.

Ardından Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır Düzce Belediye Bakanı Mehmet Keleş ile bir araya geldi. Başkan Keleş, nezaket ziyaretinde bulunan Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır'a teşekkür etti. 

ak-parti-hakkari-il-baskani-nurettin-firat-gazeteci-yazar-mustafa---kopya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.