Ak Parti Hakkari İl Başkanı Gür'ün Bayram mesajı

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Gür'ün Bayram mesajı

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Başkan Gür Mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramlar; huzurun, kardeşliğin ve barışın ilahi ikram ve hediyeleridir. Yaradılanı yaradandan ötürü koşulsuz sevmek gerektiğini hatırlama günleridir.

Manevi değerlerimize sahip çıkarak ilahi ve milli değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirme günleridir. Dayanışmanın ve vefanın en üst düzeyde yaşanması gereken müstesna zaman dilimleridir.

Her bayramda hatırlanmalıdır ki insanlar hak katında eşittir, zulmün, kin ve nefretin azabı,  hayrın ve helalin mükafatı vardır. İslam inancımızda komşusu aç yatarken tok yatmamak, mağdur ve mazluma sahip çıkmak, öksüz ve yetimi sevindirmek vardır. Allah’a yakınlaşmak’ adına kestiğimiz kurbanlarımızı muhtaç ve yoksullarla paylaşarak İslam’ın verdiği kardeşlik ve yardımlaşmak duygularını yaşadığımız bir zaman dilimindeyiz.

Kurban bayramı vesilesi ile yakaladığımız kardeşlik duygularımızı hayatın tamamına yaydığımızda, Ülkemize ve Milletimize karşı başlatılmak istenen Terör ve Ekonomik savaşa karşı da milli birlik ruhunu sürdürmeye devam ettiğimizde, ülkemiz, vatanımız daha yaşanabilir olacaktır. Allah’ın izni ile ülkemiz ve milletimiz ile birlikte verdiğimiz bu mücadele ve adanmışlığımız her geçen gün güçlenerek devam etmektedir.

Kovid 19 Pandemi gölgesinde geçireceğimiz bu bayramın birlik ve beraberliğimize, kardeşlik duygularımızın pekişmesine, huzurlu bir bayram yaşamamıza vesile olması temennilerimle başta Hakkarili kardeşlerimiz olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.