Ak Parti Hakkari İl Başkanı Gür'ün bayram mesajı

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Gür'ün bayram mesajı

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Başkan Gür Mesajında şu ifadeleri kullandı: "Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif`i geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı`na bir sefer daha ulaşmanın saadet ve huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Tutulan oruçlar, eda edilen ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayımız bayram mutluluğu ile taçlanmaktadır.

Dinimizde ve medeniyet değerlerimizde ayrı bir anlamı ve önemi olan Ramazan Bayramı, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları, ülkemizin ve milletimizin tüm fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsattır.

Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde bu musibetlerin def olması, sıkıntıda olan hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız,tüm İslam alemi için dua edip, hayatını kaybedenler için de rahmet diliyorum.

Bu düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimizin dirliğine, devletimizin güçlenmesine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını niyaz eder, hususen de Hakkari’li hemşehrilerimin nice bayramları kardeşlik ve huzur ile geçirmenizi temenni ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.