Ak Parti Hakkari Heyeti STK'lara ziyarette bulundu

Ak Parti Hakkari Heyeti STK'lara ziyarette bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, Güçlü bir Türkiye için referandum çalışmaları kapsamında STK temsilcilerini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari  ilçeleri, köy ve mezralarını ziyaret ederek vatandaşlara referandum hakkında bilgiveren Ak Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve beraberindeki partililer çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari’de Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanlığı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı, Bedensel Engelliler Derneği, Mazlum-Der, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, İHD ile birçok sivil toplum kuruluşunu ziyaret eden Başkan Fırat referandum ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

Referandumun Türkiye için hayati bir önem taşıdığını belirten Başkan Fırat, partilerinin tüm üyeleriyle bugüne kadar memleketin bekası için çalıştığını ifade ederek hızlı yürütme ve güçlü bir yaşama ile Türkiye'nin geleceğinin güçleneceğine bölgesinde de adalet doğuracağına inanıyoruz dedi.

4b229ec0-612b-4eab-8864-3ecbd372f18c.jpg

img_1447.jpgimg_1442.jpgimg_1435.jpgimg_1429.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.