Ak Parti eski il başkanı Tekin aday adaylığını açıkladı

Ak Parti eski il başkanı Tekin aday adaylığını açıkladı

Ak Parti Hakkari eski il başkanı Metin Tekin Hakkari’den milletvekili aday adayı oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

23 Aralık 2017’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Ak Parti Hakkari 6. Olağan Kongresi’nde 244 delegenin oyunu alarak il başkanı seçilen Metin Tekin Ak Parti’den Hakkari Milletvekili aday adaylık başvurusunu yaptı. 

Başvurusunun ardından Hakkari Objektif Habere açıklama yapan Tekin, partisinin yarın yapılacak olan temayül yoklamasında bütün aday adaylarına başarılar diledi. 

METİN TEKİN KİMDİR?

1977 Çukurca doğumlu olan Metin Tekin ilk, orta ve lise öğrenimini Hakkari’de tamamladı. Yaklaşık 20 yıldır Hakkari’de siyaset yapan Tekin, Ak Parti’nin kuruluşundan beri Hakkari teşkilatının çeşitli kademlerinde görev yaptı. Tekin, 23 Aralık 2017’deki kongrede il başkanı seçildikten bir ay sonra yönetimi ile beraber görevinden el çektirilmişti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.