Ak Parti Çukurca adayı Dündar: Hizmet için varız! 

Ak Parti Çukurca adayı Dündar: Hizmet için varız! 

31 Mart seçimlerinde Hakkari’nin Çukurca Ak Parti Belediye Başkan adayı Ensar Dündar, projelerini anlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yerel seçimlere 3 hafta gibi kısa bir süre kala seçim sonuçlarının en çok merak edildiği merkezlerden biri Çukurca ilçesi. Ak Parti, çeşitli kurumlarda görev yapan ve Türkiye İş Kurumunda il müdür yardımcısı Ensar Dündar’ı aday gösterdi.

Dündar, Hakkari Objektif Haber aracılığı ile Ak Parti’nin Çukurca ilçesindeki seçim çalışmaları ve seçilmesi durumunda ilçede hayata geçireceği projeleri hakkında bilgi verdi. 

AK Parti'nin belediyecilikte Türkiye’nin en önemli atılımlarına imza attığını anlatan Dündar, önümüzdeki süreçte Çukurca’nın daha güzel yerlerde olacağını belirtti. İlçe halkına samimiyet ve gönülden hizmet etmek için aday olduğu söyleyen Dündar, Çukurca’nın güzellikler ile anılacağı mesajını verdi.

Yıllardır Çukurca ve Hakkari’de halk ile iç içe olduğunu belirten Dündar; aday olduğu günden itibaren seçim çalışmalarına ilçe teşkilatı ve gönüldaşları ile yek vücut bir şekilde başladığını ve ilçede çalmadık kapı, tutulmadık el, değmedik gönül bırakmayacaklarını anlattı.

Gönül belediyeciliğini Çukurca'da hayata geçirmeyi hedeflediğini belirten Dündar, yeni bir Çukurca için Çukurcalıların hazır olmasını istedi ve şunları söyledi: "Ülkemizde belediyeciliğin mimarı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini Çukurca’da da inşa edeceklerini belirtti. Belediyecilik AK Partinin işidir, hizmet için ve halkımı sevdiğim için bu kutlu göreve talibim diyen Dündar, güzel yarınlar, güzel çalışmalar inşallah bizi beklemektedir"

Dündar ana başlıklar ile projelerini şu şekilde sıraladı:

* Ekilmeyen tarlaların ekilmesini sağlamak, susam ve çeltik üretimini yaygınlaştırmak

* Mesleki kurslar düzenleyerek gençlerin kendi işlerini kurmalarını sağlamak

* Sosyal belediyecilik (fakir ve yoksul ailelere barınma, iaşe, eğitim ve diğer yardımlar) merkezli çalışmalar gerçekleştirmek.  

* Düğün salonu

* İtfaiye garajı

* Küçük sanayi sitesi 

* Taziye evi

* Hayvan barınağı projesi

* Havuz projesi (auqa parkı)

* Sauna hamam projesi

* Yayla evleri projesi

* Çöp toplama merkezi 

* Millet kıraathanesi 

* Kanatlı hayvan yetiştirme projesi 

* Seracılık projesi 

ALT YAPI 

* Kirli su Arıtma tesisi projelerini inşallah gerçekleştireceğiz. 

Yapım aşamasında olan projeler:  

* Konut inşası

* Taraçalama parkı 

* Spor kompleksi

* Gençlik merkezi parkı

* Kale evleri restoresi 

* Rafting tesisi

* İş merkezi projesi: İçinde bowlink, 7 iş yeri, 2 restorant, 2 caffe,  çoçuk oyun alanı ve 1 sinema salonu olacak. 

* Hamam: 1. kat hamam; sauna, buhar odası, soyunma odaları ve duş, 2 kat kafeterya, 3. kat fitnıs bölümlerinden inşa edilmektedir. 

Ensar Dündar kimdir?

1978 Çukurca doğumlu olan Dündar ilk ve orta öğrenimini Çukurca’da tamamladı. Lisans eğitimini İşletme Fakültesinde, Yüksek Lisans eğitimini de Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi üzerine tamamladı. 1997 yılında Çukurca Belediyesinde başladığı kamu görevini mali hizmetler müdürü olarak sürdürdü. 6 yıl Kızılay Şube Başkanlığı, 3 yıl Çukurca Spor Kulübü başkanlığı görevlerinde bulundu. 

Daha Sonra Hakkâri İş-Kur İl Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcılığı ve Hakkâri Valiliği Zarar Tespit Komisyonu Sekretarya Sorumluluğu görevlerini ifa eden Dündar, evli ve 3 çocuk babasıdır.

1-20190308110606.jpg