Aile yemeğinde kan aktı

Aile yemeğinde kan aktı

Adana'da Burak Y. yemek sırasında aile üyelerine ateş açtı, ardından intihar girişiminde bulundu. Saldırıda ağabeyi öldü, annesi, yengesi ve iki yeğeni ise ağır yaralandı.

Adana'da Burak Y. (29), aile fertleriyle mangal yaktıkları sırada çıkan tartışmada ağabeyini, annesini, yengesini ve 2 yeğenini tabancayla vurup, aynı silahı başına dayayıp ateşleyerek intihar girişiminde bulundu. Olayda, şüphelinin ağabeyi Hüseyin Y. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ağır yaralı 5 kişinin tedavisi sürüyor.

DHA'nın haberine göre olay, saat 18.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Burak Y, ağabeyi Hüseyin Y, annesi Hacer Y, yengesi Esra Y. ve yeğenleri Elif ile Yağmur Y, ailece yemek yemek için mangal yaktı. Bu sırada aile arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Belinden tabancasını çıkaran Burak Y, tüm aile fertlerine tabancayla ateş açıp yaraladıktan sonra aynı silahı başına dayayıp ateşledi. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı aile fertleri, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Şüphelinin ağabeyi Hüseyin Y, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Burak, annesi Hacer, yengesi Esra ve yeğenleri Elif ile Yağmur Y’nin ise hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.