AHS'de 19-30 Mayıs Çifte Bayram İndirimi

AHS'de 19-30 Mayıs Çifte Bayram İndirimi

Hakkari ve ilçelerinin bütün ihtiyaçların karşılanabildiği kentin ilk ve tek alışveriş merkezi olan (AHS) kuruluş yıl dönümü ve Ramazan’a özel indirim kampanyası başlattı.

Yaklaşık 42 kişinin istihdam edildiği AHS alışveriş merkezi yöre halkını ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak büyük bir kampanya başlattı.

Alışveriş yapabileceğiniz en donanımlı ve sosyal bir mekanı bulunan kentin ilk alışveriş merkezi olan AHS’de çocuk oyuncak parkı, cafe ve kahvaltı hizmeti de veriyor.

19-30 Mayıs 2017 yılına kadar yetişen alıyor,  kuruluş yıldönümü ve Ramazan’a özel  sloganı ile büyük indirim başlatan AHS’deki bu indirimleri sakın kaçırmayın.

Gümbür gümbür Ramazan fırsatlarının bulunduğu alışveriş merkezindeki indirim fiyatları yöre halkını da sevindirdi.

Yıllardır AHS’da alışveriş yaptıklarını belirten vatandaşlar geniş yelpazeli, tam donanımlı ve deneyimli güler yüzlü elamanları ile hizmet veren AHS alışveriş merkezi sahiplerini kutladıklarını belirttiler.

1-077.jpg2-084.jpg3-074.jpg4-076.jpg

5-054.jpg5-054.jpg6-042.jpg7-033.jpg8-023.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.