Ahşaptan süs eşyası tasarlayan Öztaş'tan Vali Akbıyık'a ziyaret!

Ahşaptan süs eşyası tasarlayan Öztaş'tan Vali Akbıyık'a ziyaret!

Hakkâri’de kendi imkânlarıyla ahşaptan hediyelik süs eşyaları tasarlayan Ferhat Öztaş isimli vatandaş, Vali İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret etti.

Ahşaptan yaptığı hediyelik süs eşyalarını Vali İdris Akbıyık’a göstererek sanatı geliştirmek için destek isteyen Öztaş, evinin bir odasında dekoratif ahşap süsleme sanatı ile değişik süs eşyaları yaptığını söyledi.

Öztaş, kendisine destek verilmesi halinde sanatını daha da geliştireceğini ve daha da güzel süs eşyaları tasarlayacağını belirtti.

Vali İdris Akbıyık, bir süre sohbet ettiği Ferhat Öztaş’ı yeteneğinden dolayı tebrik ederek sanatını geliştirmesi için kendisine destekte bulunacaklarını ifade etti.

2-20190927103325.jpg1-20190927103325.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.