Ahmet Türk sağlık kontrolünden geçti

Ahmet Türk sağlık kontrolünden geçti

Cezaevinde bulunan Ahmet Türk, bugün sağlık kontrolünden geçti. Hastane sağlık kurulunun Türk'ün durumu ile ilgili bir rapor hazırlayacağı belirtildi.

Silivri Cezaevi’de bulunan Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk, sağlık kontrolü için Silivri Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Tetkikler için ilaç verilen Türk’ün, kendisini yorgun hissettiği öğrenildi. Türk, sağlık kontrolünün ardından yeniden cezaevine götürüldü. Hastane sağlık kurulu heyetinin, Türk’ün durumuyla ilgili rapor hazırlayacağı belirtildi.

Türk, hastaneye sevk edildiği için, KCK Ana Davası duruşmasına katılamadı. Türk’ün Diyarbakır’da görülen duruşmaya SEGBİS ile katılması bekleniyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.