Ağrı'da kaybolan çocuktan 3 gündür haber yok

Ağrı'da kaybolan çocuktan 3 gündür haber yok

Aydemir ailesi bayramlaşmak için 4 yaşındaki kızları Leyla Aydemir'i de alarak Ağrı kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Bezirgan köyüne gitti. Ancak küçük kız kayıplara karıştı.

Ağrı’da bayramlaşmak için ailesiyle dedesinin köyüne giden 4 yaşındaki çocuk kayboldu.

Ağrı kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çifti, bayramlaşmak için dün çocukları Leyla Aydemir’i de yanlarına alarak 15 kilometre uzaklıktaki Bezirgan köyüne gitti.

Köy mezarlığını ziyaretlerin ardından Nihat Aydemir, kızını babasına ait evin önüne bırakıp içeri girdi.

Yaklaşık 15 dakika sonra evden çıkan baba Aydemir ve yakınları, Leyla’yı göremeyince çevrede arama yaptı.

 

Ağrı Bezirhane köyünde sabah saatlerinde kaybolan 3 yaşındaki yeğenim Leyla Aydemir maalesef hiçbir yerde bulunamadı. Kaçırılmış olma olasılığı çok yüksek. Görenler bana lütfen ulaşsın. Teşekkür ederim. pic.twitter.com/EwTeMfGHD1

 

Leyla en son bu şekilde saat 14.00 gibi Ağrı Medicenter tıp merkezi yakınlarında tek başına görülmüş. Polis şu an o taraflarda arama başlattı. Leyla’ya ulaşana kadar yardımlarınızı bekliyoruz. pic.twitter.com/9CRUv0PGyp

Resmi Twitter'da görüntüle

 

 

 

 

 

 

Leyla henüz çok küçük ve konuşmayı bile bilmiyor lütfen #leylayıbulalım hashtagiyle atabildiğimiz kadar tweet atmaya çalışalım.

 

 

 

 

Aramalara rağmen küçük çocuğu bulamayan ailesi, durumu jandarma ve Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğüne bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.