Afyon’da Kürt işçilere silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

Afyon’da Kürt işçilere silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine çalışmaya giden Van Ercişli inşaat işçilerine silahlı saldırıda bulunuldu. İşçilerden Özkan T. vefat etti, Fırat T. ve Emrah Ö. yaralandı.

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine çalışmaya giden Van Ercişli inşaat işçileri silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda inşaat işçisi Özkan T. vefat etti, kardeşi Fırat T. ve Emrah Ö. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam 19.30 saatlerinde Dinar’da meydana geldi. İnşaat işçileri Özkan T, Fırat T. ve Emrah Ö’ye kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. ̧Açılan ateş sonucu 25 yaşındaki Özkan T. öldü, Fırat T. ve Emrah Ö. isimli işçiler yaralandı. Yaralı işçiler ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum