Adana'dan Hakkari'ye 3 bin öğrenciye kitap bağışı

Adana'dan Hakkari'ye 3 bin öğrenciye kitap bağışı

Hakkari Kadın Girişimciler Derneği Adana ziyareti kapsamında temasa geçtiği bir özel dershanenin bağışladığı üniversite hazırlık kaynak kitaplarını dağıttı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de faaliyet gösteren, Hakkari Kadın Girişimciler Derneği Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, 15 Ocak 2018 tarihinde Adana’da çeşitli kamu ve özel kuruluşları ziyaret etmişti. 

Hakkari Kadın Girişimciler Derneği ve TOBB Hakkari İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin ile Başkan Yardımcısı Özlem Atay’ın Adana’daki iş kadınları, sanayideki işletmeler ile özel eğitim kurumlarına yaptıkları ziyaretlerde Hakkari’nin ekonomik, sosyal ve kültürel konuları hakkında görüş alış verişinde bulunmuşlardı.

Adana temasları sırasında Final Dershaneleri eğitim kurumunu da ziyaret eden Hakkari Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sevda Keskin, kurum yetkililerinden Hakkari’de üniversiteye hazırlanan öğrencilerin kaynak kitap ihtiyaçlarının olduğunu dile getirmişti. 

Final Dershanesi kurucusu Şevket Ertem Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sevda Keskin’in talebi doğrultusunda 9,10,11 ve 12.sınıflarda okuyan yaklaşık 3000 öğrenciye üniversiteye hazırlık kitabı gönderdi. 

Bu anlamlı yardımları nedeniyle Final Eğitim Kurumları kurucusu Şevket Ertem’e teşekkür eden Hakkari Kadın girişimciler Deneği Başkanı Sevda Keskin, kitapların Hakkari merkez ile Çukurca ilçesindeki çeşitli okullarda okuyan öğrencilere dağıtıldığını belirtti. 

1-354.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.