Adana'da sahra hastanesi kurulacak

Adana'da sahra hastanesi kurulacak

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, koronavirüs salgını önlemleri kapsamında bin yataklı sahra hastanesi için çalışmaların başladığını belirtti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, koronavirüs (Kovid-19) salgını önlemleri kapsamında bin yataklı sahra hastanesi için çalışmaların başladığını belirtti. Koronavirüse karşı kentte bulunan tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle birlikte mücadele ettiklerini dile getiren Karalar,  kentte vaka sayısının çok yüksek olmadığını belirtti.
 
Vaka sayısı bini geçtiği zaman sahra hastanesine ihtiyaç duyulacağını söyleyen Karalar, ancak şimdiden hazırlıklara başladıklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.