Adana'da Reng-i Hakkari rüzgarı esti

Adana'da Reng-i Hakkari rüzgarı esti

Adana Büyükşehir Belediyesi sponsorluğu ile “ADANA ÖPEN ZAFER KUPASI” gala gecesinde sahne alan Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu büyük bir beğeni ile izlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Adana - Hakkâri Sanat ve Kültür Dayanışması Projesinde büyük emeği olan başta Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve  Adana Devlet Tiyatrosu Müdürü ve Tiyatro Oyuncusu Sevinç Gediktaş’a, “Danslarıyla galamıza renk katan Reng-i Hakkâri Sanat topluluğuna teşekkürlerini ileten organizasyon sorumlusu Burcu Doruk, 22 ülkenin katıldığı, 5 latin ve 5 standart olmak üzere toplamda 10 dalda yapılan yarışmada dünyanın dört bir yanından gelen birbirinden yetenekli dansçıların performansının sergilendiği, böyle özel ve büyük bir organizasyonda yer alan, ülkemizin her bölgesinden halk danslarını canlandırarak Türkiye’nin renkli mozağini sahneye taşıyan Reng-i Hakkâri Sanat Topluluğu gösteriye renk kattığını ifade etti.

1-646.jpg2-593.jpg3-492.jpg5-280.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.