Adana İstanbul, Van, Diyarbakır, Batman, ve Şırnak'ta ev baskınları

Adana İstanbul, Van, Diyarbakır, Batman, ve Şırnak'ta ev baskınları

Adana merkezli İstanbul, Van, Diyarbakır, Batman, ve Şırnak'ta düzenlenen operasyonda, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Şubat ile alakalı sosyal medya hesaplarından eylem çağrısında bulundukları gerekçesiyle 6 ilde operasyon düzenledi.

Adana merkezli İstanbul, Van, Diyarbakır, Batman, ve Şırnak'ta Özel Harekat ile Asayiş şubelerinin de desteğiyle 20 eve sabahın ilk saatlerinde baskın yaptı. Demir kapıları koçbaşlarıyla kırarak giren ekipler, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Adana'da gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, diğer illerde gözaltına alınanların ise aynı gün içinde kente götürüleceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.