Acar  ve Polat’tan Rehabilitasyon merkezine ziyaret

Acar  ve Polat’tan Rehabilitasyon merkezine ziyaret

Başkale Belediye Eş Başkanları Erkan Acar ve Şengül Polat,  10-16 Mayıs Bedensel Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede hizmet veren Özel Elbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Rehabilitasyon merkezinde engelli öğrencilerle bir araya gelen Başkale Belediye Eş Başkanları Erkan Acar ve Şengül Polat,  Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora, ve belediye meclis üyeleri,  öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfları tek tek gezerek öğrencilere verilen eğitim hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. 

Başkale Belediyesi olarak her zaman engelli ve dezavantajlı vatandaşların yanında olduğunu belirten Belediye Eş Başkanı Erkan Acar, “Herkesin birer engelli adayıdır. Bunların hepsi bizim çocuklarımız. Onlar için ne yaparsak az. Bütün vatandaşlardan da aynı duyarlılığı bekliyorum. Çocuklarımızı ziyaret etmemiz bize mutluluk ve gurur verdi. Başkale Belediyesi olarak çocuklar için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız." diye konuştu.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Eş Başkanı Şengül Polat ise “Çocuklarımız için ne yaparsak az. Bizler de belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapmalıyız. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilsinler. İlçemizde engellilerin daha iyi yaşam şartlarında yaşamaları için çalışacağız.” diye konuştu.  Rehabilitasyon merkezinin kurucu müdiresi Birgül Yağızer de Başkale Belediyesi’nin yapmış olduğu ziyaretin anlamlı bulduğunu ve herkese teşekkür ettiğini kaydetti. 

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Acar ve beraberindekiler, çocuklara içerisinde oyuncak bulunan hediye paketleri dağıttı. 
1-20190516083455.jpg2-20190516083455.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.