Abdurrahim Yaşar HDP'den aday adayı oldu!

Abdurrahim Yaşar HDP'den aday adayı oldu!

Yıllardır Van’da aktif siyaset içerisinde yer alan eski Göç- Der Van Şube yöneticisi Hakkarili Abdurrahim Yaşar HDP’den Edremit Belediye eşbaşkan aday adayı oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP’de 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçimleri için aday adalık başvuru süreci sona ererken, Hakkari nüfusuna kayıtlı Abdurrahim Yaşar Van’ın merkez ilçelerinden olan Edremit ilçe belediyesi eşbaşkan aday adayı oldu. 

HDP aday kabul komisyonuna aday adaylığı başvurusu yapan Yaşar, 31 Mart yerel yönetim seçimlerinin hayırlı olmasını diledi. 

Yıllardır Van’a yerleşen ve 2010 yılından beri BDP ve HDP'nin çeşitli kademelerinde görev yapmış. 2015 yılındada HDP'den Hâkkari milletvekili aday adayı olan Abdurrahim Yaşar 2010 yılında Göç-Der Van Şube yöneticiliği görevini yapmıştı. 

1975 Hakkari doğumlu olan Yaşar, lise mezunu olup  evli ve 4 çocuk babasıdır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum