Abdulkadir Selvi: Rüşvet iddiaları ne olacak?

Abdulkadir Selvi: Rüşvet iddiaları ne olacak?

Hürriyet Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında rüşvet iddiaları karşısındaki sessizliğe ilişkin Ak Parti ve Erdoğan'ı kızdıracak ifadeler kullandı.

Ak Parti kulislerinden aldığı bilgilerle yazılar yazan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Rıza Sarraf davasına ilişkin dikkat çekici ifadeler kullandı.

İşte yazıın o bölümü: "Tamam anladım, 17-25 Aralık FETÖ’nün darbe girişimiydi. Tamam anladım, New York’taki mahkemede 17-25 Aralık’ın ABD versiyonu yaşanıyor. Ama bir şeyi anlamadım. Bu rüşvet iddiaları ne olacak?" diye soran Selvi, "Sizi bilmem ama benim midem bulandı. Rüşvet aldığı iddia edilenlerin kuzuların sessizliğine bürünmesi ise en az Zarrab kadar rahatsız edici" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.