ABD'li özel harekâtçılar  Rusya sınırında görüntülendi

ABD'li özel harekâtçılar Rusya sınırında görüntülendi

Amerikalı ve Letonyalı özel harekât askerlerinden oluşan en az 150 kişilik bir birlik, Letonya’nın Rusya sınırına yakın olan şehirlerin sokaklarında uygun adım yürüdü

İnternette yayımlanan videoda ABD’li askerlerin Letonya’nın Rusya sınırına yakın Rēzekne kentinin sokaklarından uygun adım yürürken görüntülendi.

ABD'Lİ ASKERLER, BAYONET-VANGUARD TATBİKATI İÇİN GELDİ

Rēzekne kent yönetimi, caddelerde boy gösteren askerlerin ve askeri araçların sivil vatandaşları rahatsız etmemesi için kent halkını daha önce bu konuda uyardı.

ABD silahlı kuvvetlerinin 173. hava indirme tugayına bağlı askerleri, 6 ile 9 Şubat arasında Baltık ülkelerinde NATO’nun düzenlediği Bayonet Vanguard tatbikatı kapsamında Letonya’da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.