90'lık dede telefon faturasını görünce bayıldı

90'lık dede telefon faturasını görünce bayıldı

90 yaşındaki Hüseyin Cemil Acartürk, telefon borcunu ödemek için gittiği bayide faturanın 700 lira olduğunu öğrence bayide yere yığılıp bayıldı. Yaşlı adam telefonla konuşmadığını iddia etti.

Olay, Ulusal Egemenlik caddesi üzerindeki bir ceptelefonu bayisinde meydana geldi. 

Muğla'nın Marmaris ilçesine 56 kilometre mesafedeki Bozburun mahallesinde oturan Hüseyin Cemil Acartürk, telefon faturasını ödemek için ilçeye geldi. Bayiye giren yaşlı adam faturayı  ödemek için vezneye yöneldi. Görevli adama borcunun 700 lira olduğunu söyledi. Fatura karşısında şok olan yaşlı adam fenalık geçirip bayıldı. Yaşlı adamın bayıldığını gören firma görevlileri önce panikle ne yapacaklarını şaşırdılar. Kısa bir süre sonra kendine gelen Hüseyin Cemil Acartürk, yattığı yerden güçlükle yetkililere seslenerek "Konuştuğuma dair fatura verin bana başka bir şey istemiyorum. Şu anda kriz geçiriyorum  ölebilirim, sizlerden de davacıyım" diyerek tepkisini dile getirdi.

zz.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.