9 yönetici istifa etti

9 yönetici istifa etti

CHP’de Ümraniye, Sultanbeyli’de ilçe yönetimlerinin düşmesinin ardından önceki günde Maltepe ilçe yönetiminden 9 kişinin istifa etmesi ile yönetim düştü.

Cumhuriyet'ten İlayda Kaya'nın haberine göre 9 yöneticiden 5’i noter üzerinden, 4’ü ise İl Başkanlığına dilekçe vererek yönetim kurulundan istifa ederken, ilçe yönetimine önümüzdeki günlerde il başkanlığı tarafından yeni bir yönetim atanacağı belirtildi.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol “İktidara yürüdüğümüz bu dönemde başarılı çalışmalara imza atarken bu istifaları doğru bulmuyorum. Bu yaşanan gerçekten şaşırttı. Hiç beklemediğim bir hareketti. Ben ihanete uğradım. Ne maksatla yönetim düşürüldü bilmiyorum.Yapılanda birilerinin eli olduğu çok açık” dedi. 

CHP İstanbul İl Başkanlığı ise istifa eden 2 yöneticinin dilekçelerini geri çektikleri ya da kabul edilmediği yönündeki iddialara karşı kendilerine herhangi bir başvuruda bulunulmadığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.