9 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

9 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Mardin'in Nusaybin, Ömerli ve Artuklu ilçelerindeki 9 mahallede, sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Ömerli'nin Sulakdere ve Aytepe, Artuklu'nun Yardere ve Ahmetli ile Nusaybin ilçesine bağlı İlkadım, Yavruköy, Büyükkardeş, Küçükkardeş ve Akarsu mahallelerinde  operasyon düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada, operasyon icra edilecek bölgede yaşayanların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanununca saat 06.00'dan itibaren, ikinci duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği kaydedildi.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU MARDİN'DE

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin İl Jandarma Komutanlığı ve Artuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Soylu'yu havalimanında Vali Mustafa Yaman ve diğer ilgililer karşıladı.

Soylu, temaslarının ardından Mardin'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.