8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine davet

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine davet

Hakkâri Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar Hizmetler İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliğine tüm kadınlar davet edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Aile Sosyal Politikalar Hizmetler İl Müdürlüğü, tarafından yapılan yazılı açıklamada Hakkâri Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar Hizmetler İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliğine tüm kadınların davetli olduğu belirtildi. .

Açıklamada programın, saat 10:00’da Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirileceği, Hakkari Valiliğinin kadınlara yönelik hediyeleri, ikramları ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün gül-karanfil, broşür dağıtacağı ifade edildi.

Programın müzik eğlencesi ve halkoyunları gösterileri ile son bulacağı bilgisine yer verildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.