560 Kişilik Geçici İşe 3 Bin 713 Başvuru

560 Kişilik Geçici İşe 3 Bin 713 Başvuru

Şırnak’ta İş-Kur kapsamında Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında çalıştırılacak 560 kişilik geçici iş için 3 bin 713 kişi başvurdu.

Şırnak'ta İş-Kur kapsamında 6 aylık süre ile Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında çalıştırılacak 560 kişilik geçici iş için 3 bin 713 kişi başvurdu.

Şırnak'ta İşkur'un TYÇP kapsamında işe yerleştireceği 560 kişinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kapalı spor salonunda noter huzurunda yapıldı. İşkur Müdür Yardımcısı Ekrem Birlik, "Başvuruları yapan vatandaşlar için noteri huzurunda kura çekimi yapılıyor. Herkese bol şans ve hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.