3. Çukurca Fotosafari ve Doğa Sporları Festivalinin tarihi belli oldu

3. Çukurca Fotosafari ve Doğa Sporları Festivalinin tarihi belli oldu

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bu yıl düzenlenecek 3. Çukurca Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali'nin yapılacağı tarih belli oldu.

 HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çukurca Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Çukurca Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali bu yıl 28-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Festival ile ilgili açıklama yapan Çukurca Belediye  Başkanı Ensar Dündan ilçenin tanıtımında önemli bir misyonu olan Fotosafari ve Doğa Sporları festivali hazırlıklarının başladığını söyledi.

Dündar, 28-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan festival kapsamında Fotoğraf Çekimi, Rafting, Yamaç Paraşütü, Doğa Yürüyüşü, Uçurtma Şenliği ve Konser gibi etkinliklere yer verileceğini belirtti. 

1-20200213092241.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.