2018 Yılı tesettür kaban modelleri

2018 Yılı tesettür kaban modelleri

Tesettür giyimi benimseyen kadınlar 2018 yılı tesettür dış giyim modasında bedenini sıcacık tutacak tesettür kaban modelleri bulunmaktadır.

Tesettür giyimi benimseyen kadınlar 2018 yılı tesettür dış giyim modasında bedenini sıcacık tutacak tesettür kaban modelleri bulunmaktadır. Soğuk kış mevsiminde kullanılması zaruri olan tesettür kabanlar hem şıklığı hem de modern tasarımları sayesinde çokça tercih edilmektedir.

 2018 Yılı Tesettür Kaban Modellerinde Neler Var

2018 yılı tesettür kaban modelleri arasında ilk göze çarpan ve kapalı kadınlar tarafından çok fazla beğenilen kapitone desen diye tarif edilen ama daha çok baklava deseni olarak bilinen modellerdir. Tesettür kadınların tercihine göre bu model kabanların kimisinin boyu yere kadar uzanmakta kimisinin ise diz kapağının hizasında bitmektedir. Tesettürlü kadınlar istediği modeli kişisel zevkine göre satın alabilir. Tesettür kaban modellerinin çoğunda kullanılan kapüşon ve kemer detayları 2018 yılı tesettür modasında çok fazla rağbet görüyor.

Bu modellerinin yanı sıra 2018 yılı tesettür kaban modelleri arasında trend olan bir diğer model ise, yakası kruvaze diye tabir edilen ve genel olarak siyah ve bordo renge sahip olan kaşe kumaşlı modellerdir. Bu modeller çoğunlukla çalışan tesettürlü kadınlar tarafından kumaş pantolon üstüne tercih edilmektir. Kumaş pantolon ile kombin yapılan bu kaban modelleri hem şık bir duruş sergilemekte hem de elegant bir görüntü oluşturmaktadır. Bu kaban modellerinin dışında deri detay kullanılan kaban modeller de gri, haki ve siyahın koyu tonları tercih edilmektedir. Genellikle günlük hayata daha çok uyum sağlayan deri detay tesettür kaban modelleri spor ayakkabı ve kot pantolonlar ile harika bir duruş sergilemektedir. Tesettür kaban modellerinde kullanılan inci ve taşlı detaylar ise tesettür kaban modellerine fazlasıyla yakışmaktadır.

 Tesettür Kaban Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Tesettür kaban alırken öncelikle unutulmaması gereken husus uzun süre kullanılacağıdır. Bu sebeple her ortama uyum sağlayacak modeller tercih edilmelidir. Boyun ya da baş kısmında kullanılan kürk detaylar hem lüks bir görünüm sağlamaktadır hem de takıp çıkarılabildiğinden büyük kolaylık sağlamaktadır. Bunun yanı sıra daha sportif modeller de tercih edilebilir. Kış aylarında ve yağmurlu havalarda daha çok keçeden üretilen tesettür kaban modelleri tercih edilmektedir. Bu modellerde çok fazla renk seçeneği mevcuttur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.