Depin tatil köyündeki Havuz yarın sadece kadınlara hizmet verecek!

Depin tatil köyündeki Havuz yarın sadece kadınlara hizmet verecek!

Hakkari'de vatandaşlar, Sümbül Dağı eteklerinde kurulan yarı olimpik havuzda serinlemenin keyfini yaşıyor. Yoğun ilgi gören havuz yarın sadece kadınlara hizmet verecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Sümbül Dağı eteklerinde kurulan ve içerisinde kafeterya, dinlenme salonları ve duş kabinlerinin bulunduğu Hakkari’nin ilk tatil köyü Depin Tatil Köyündeki havuza vatandaşlar ilgili gösteriyor.

Gençlerin spora yönlendirilmesi için farklı alanlarda yatırım ve hizmetlere ihtiyaç duyulduğunu anlatan İş adamı Abdurrahman Er, " Şuan oluşan huzur ve güven ortamından sonra artık yeni tesisler kuruluyor. Yeni istihdam alanları açılıyor. Bizlerde bunun öncülüğünü yaptık. Vatandaşların burada eğlenebileceği bir tatil köyü inşa ettik. vatandaşlarımız beklediğimizden fazla yoğun ilgi gösterdi. Bizde Yarı olimpik yüzme havuzumuzu yarın Saat 09:00 ile 19:00 arası bayan müşterilerimizin hizmetine açacağız. Çalışanlarımızda o gün bayan olacaktır'' dedi.

tatil-koyu.jpg

resized-f9aa8-4cbd2d8dhakkari-2961.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.