2. Çukurca Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali

2. Çukurca Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bu yıl düzenlenecek 2. Foto Safari için tüm hazırlıklar devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde belediye ile ilçe kaymakamlığı tarafından 2 -5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 2. Foto Safari için tüm hazırlıklar devam ediyor. 

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 2. Foto Safari için tüm hazırlıkların devam ederken, festival ile ilgili bilgi veren ilçe Kaymakamı Temel Ayça, “Çukurca'nın tanıtımı için çok büyük bir önem arz eden Foto Safari etkinliği için bütün kurumların hazırlıklara başladığını söyledi.

Etkinlik kapsamında değişik dallarda profesyonel olan yaklaşık bin kişiyi misafir edeceklerini kaydeden kaymakam Ayça, yapılacak olan etkinlikte dereceye girenlere çeşitli miktarlarda para ödülü verileceğini belirtti.

Kaymakam Ayça, son olarak bütün doğa ve sporseverleri ilçeye beklediklerini sözlerine ekledi.

1-20190429073931.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.