2 ayrı kazada 6 yaralı

2 ayrı kazada 6 yaralı

Meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Gölbaşı'da otomobil devrildi: 2 yaralı

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, kontrolden çıkarak şarampole devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Tecirli Köyü yakınlarında meydana geldi. Suat Güzel yönetimindeki 01 AJZ 25 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada otomobilde bulunan Ali Güzel ve Salman Güzel yaralandı. Yaralılar, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Gölbaşı'nda TIR ile kamyonet çarpıştı: 4 yaralı

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, yumurta yüklü kamyonet ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Gölbaşı- Gaziantep karayolunun 5'inci kilometresinde Karaburun Köyü yakınlarında meydana geldi. Ebubekir Öztürk yönetimindeki 02 FA 407 plakalı TIR ile Rüstem Çot yönetimindeki 27 L 0110 plakalı yumurta yüklü kamyonet çarpıştı. Kazada TIR şoförü Ebubekir Öztürk, kamyonet sürücüsü Rüstem Çot ile yanında bulunan çocukları Arda ve Cuma Çot yaralandı. Ters dönen kamyonetteki yumurtalar da yola saçıldı.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.