18 yaşındaki genç öldürüldü

18 yaşındaki genç öldürüldü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, iki kişinin arasında çıkan bıçaklı kavgada 18 yaşındaki Baran Çatalbaşoğlu yaşamını yitirdi.

İzmir Karşıyaka'nın Cumhuriyet Mahallesi’nde, saat 23.00 sıralarında iddiaya göre, Baran Çatalbaşoğlu ile B.A. arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

DHA'nın aktardığına göre, gerginliğin artması sonucu, tartışma bıçaklı kavgaya döndü. Olayda, B.A. darp sonucu yaralanırken, Baran Çatalbaşoğlu ise vücuduna isabet eden bıçak darbeleriyle yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Baran Çatalbaşoğlu hayatını kaybetti.

Öte yandan, darp sonucu yaralanan B.A.'nın hastanedeki tedavisi sürerken, tedavisinin ardından emniyete götürüleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.