''15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği' Epcim'i ziyaret etti

''15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği' Epcim'i ziyaret etti

Hakkari 15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği heyeti Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’i makamında ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

''15 Temmuz dik duruş destanı derneği'' ve ''Hakkari memleketim platformu'' Belediye Başkan vekili Cüneyt Epcim’i makamında ziyaret etti. Epcim’in makamında dernek üyeleri ile bir süre görüşen ardından, platform üyesi kadınların beraberinde getirdikleri  yöresel ev baklavasını  belediye başkan vekiline ikram edildi. 

Epçim ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Engin Özdemir belediye başkan vekile Epcim’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü plaket takdim ederek şöyle konuştu;

''Başkan Epçim’e Hakkariye kayyum olarak göreve başladığı günden bu yana sadece halka hizmet getirmek eşitlikçi bir yaklaşımı olmuş belediyeyi devralan ve ardından gecesini gündüzünü bir yapıp canla görevini yürüttüğünü ifade etti. 

Özdemir; Hakkari halkının Sayın Epçim’e sahip çıkmasını hatta gelecek  2019 yerel seçimlerde kendisinin aday olması için ikna edilmesi gerektiğini, 24 haziran seçimlerinde milli bir seçim olacağını ona göre ülkemize birlik beraberliğimize sahip çıkmak gerektiğini milli ittifakın mantıklı olduğunu, dış güçlerin tek emelinin bizi bölüp parçalamak olduğunu bu ziyaretin toplumdaki Kayyuma karşı ön yargıların bittiğinin göstergesidir. Çünkü  her görüşten vatandaşın olduğu bir platform olduğunu söyleyerek sayın Epçime teşekkür ettiğinide ifade ederek, belediyeye her türlü toplumsal desteklerinin olacağını söyledi.  

1-442.jpg3-335.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.