’15 Temmuz Dik Duruş Derneğinin’ 8 mart mesajı

’15 Temmuz Dik Duruş Derneğinin’ 8 mart mesajı

Hakkari’de faaliyet gösteren ’15 Temmuz Dik Duruş Derneği’ ile Şehit ve Gaziler Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Hakkari’de faaliyet gösteren ’15 Temmuz Dik Duruş Derneği’ ile Şehit ve Gaziler Derneği, yapılan yazılı açıklamada kadınlar günü kutlanırken dernek yöneticileri çarşı merkezinde kadınlara gül dağıttı.


Derneğin 8 Mart Kadınlar günü mesajı şöyle, “Ülkemiz toplumunda kadının yeri ve önemi büyüktür. nitekim 15 temmuz 2016 gecesinde bir olup gelecek nesile daha temiz bir ülke bırakmak amacıyla sokaklara dökülmüş ve darbeye karşı çıkmışlardır. 15 Temmuzun zafer ile sonuçlanmasıyla demokrasi kahramanı kadınlar olarak medyaya seslerini duyurmuşlardır. Türkü, Kürdü ile Laz’ıyla Çerkez’iyle kadınlarımız bir olup 15 temmuz gecesinde destan yazmışlardır. Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen ve karanlık günleri yaşatmak isteyen FETÖ'cü hainlerin ve bu terör örgütü uzantıların darbe girişimine karşı canı pahasına dik duran kadınlarımıza 15 Temmuz Dik Duruş Derneği adına teşekkür eder, ve tüm kadınların 8 Mart dünya kadınlar gününe gönülden kutlarız.

unnamed-(8).jpgunnamed-(6)-001.jpgunnamed-(5)-002.jpgunnamed-(2)-025.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.