120 kişilik kontenjana 4 bin 672 kişi başvurdu

120 kişilik kontenjana 4 bin 672 kişi başvurdu

Batman Belediyesi, işe alacağı 120 personel alımına 4 bin 672 kişi başvurunca kura çekimiyle ön eleme yaptı. 

Batman Belediyesi, İŞKUR Müdürlüğü üzerinden Personel A.Ş. bünyesinde istihdam edeceği 120 personel için 22-26 Nisan tarihleri arasında 4 bin 762 kişi başvurunca kura çekimi ile ön eleme yoluna gitti. Batman İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla başvuruları alınan 4 bin 762 kişiden mülakata girmeye hak kazanacak 600 kişi için Batman Belediyesi Spor Kompleksi Salonunda noter huzurunda ve canlı yayında kura gerçekleşti. 
 
Ağzı kapalı olan şeffaf sandığa 4 bin 672 kişinin ad, soyad ve TC kimlik numarası eşit büyüklükteki kağıtlara yazıldı. Batman 3’üncü Noteri İsmail İlge kura hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra ilk kağıdı çekerek kurayı başlattı. 
Ardından başvurucular arasında kura çekmek isteyenler, sandığın bulunduğu alana gelerek birer kağıt çekerek çıkan kişinin ismini ve TC numarasını okundu. Kura sonunda belirlenen 600 kişi mülakata girmeye hak kazandı. Mülakat sonucuna göre, işçi alımları 120 asil ve 120 yedek olarak belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.