10 yaşındaki Berat Yüksekova'da toprağa verildi

10 yaşındaki Berat Yüksekova'da toprağa verildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde boş arazide bulduğu cismin elinde patlaması sonucu ağır yaralanan ve tüm müdahalelerine hayatını kaybeden Berat Oktay, toprağa verildi.

Olay, dün saat 16.30'da sıralarında ilçenin Göngür Mahallesi'ndeki boş arazide meydana geldi. Burada oyun oynayan Berat Oktay'ın yerde bulduğu cisim elinde patladı.

Patlamada ağır yaralanan çocuk çevredeki vatandaşların yardımıyla yoldan geçen taksi ile Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Oktay, daha sonra Van'a sevk edildi. Oktay, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

Otopsinin ardından cenazesi bugün sabah saatlerinde Yüksekova ilçesine getirilen Berak Oktar,  ilçenin Akalın mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.Cenaze töreninde Oktar'ın yakınları gözyaşı döküp sinir krizleri geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.