10 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Didem Turan'ın cansız bedenine ulaşıldı

10 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Didem Turan'ın cansız bedenine ulaşıldı

Erzurum’da ailesiyle tartıştıktan sonra evden çıkan ve 10 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Didem Turan’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Karasu Nehri’ndeki buz tabakası eriyince cansız bedene ulaşan polis, Didem’in Aşkale ilçesindeki evinden çıktıktan sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

4 kardeşi olan Didem, Aşkale İMDB Anadolu Lisesi’nde 11. sınıfta okuyordu. 10 Şubat’ta annesi ve üvey babasıyla tartıştıktan sonra evden ayrılmıştı. Polis, ailenin, arkadaşlarının ve komşuların ifadesini almıştı.

Karasu Baraj Gölü’nde atladıktan sonra akıntıya kapıldığı düşünülen ve uzun süre sürüklenen genç kızın cesedinin, buz tabakasının altında sıkıştığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.